Outsource dit bogholderi

Er bogholderi og regnskab ikke din stærkeste side eller er tiden ikke til det?

Uanset din udfordring, så kan vi løse det. Outsource dit bogholderi til os, vi er eksperter i bogføring – og få en hverdag, hvor regnskabet fylder mindre.

Få et bogholderi der fylder mindre i hverdagen

Vi kan hjælpe alle virksomheder uanset branche, størrelse og bogføringssystem.

Har du endnu ikke valgt et bogføringssystem, så kan vi sagtens vejlede dig, så du får det system, der egner sig bedst til netop din virksomhed.

Vi kan f.eks. hjælpe med:

  • Daglig bogføring af bilag
  • Bankafstemning
  • Fakturering
  • Debitor-/kreditorstyring
  • Momsafregning
  • Og meget andet

Vi kan også hjælpe dig med f.eks. regnskab og revision, lønadministration og interim opgaver.

Outsource hele eller dele af bogholderiet til os.

Vi står til ansvar for, at din bogføring løbende bliver lavet korrekt til tiden, så du kan følge med i, hvordan det går med din virksomhed og få afsluttet årsregnskabet til tiden.

Vi er vores ansvar bevidst og arbejder hver dag på at gøre hverdagen nemmere for dig, så du kan bruge din tid på noget, der er sjovere.

Fordele ved at outsource dit bogholderi

Digitaliseringen har kun gjort det nemmere, billigere og mere attraktivt for mindre og mellemstore virksomheder at outsource deres bogholderi.

Stort set alle virksomheder vil kunne drage fordel af at få varetaget bogføringen af professionelle – det giver bare mindre bøvl.

Hvad kan du forvente?

Nogle af de regnskabssystemer som vi er eksperter i

Sådan foregår det

REGNSKABSTEAM

REGNSKABSTEAM består af et hold specialister med forskellige kompetencer. Vi kan derfor hjælpe både små og mellemstore virksomheder indenfor alle brancher i hele Danmark.

Vi kommer gerne til dig, men kan også sagtens løse det hele online – vi kan hjælpe dig uanset regnskabssystem, branche, virksomhedsstørrelse samt opgavens omfang.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se nogle af de spørgsmål, vi ofte får. Har du et ubesvaret spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os.
Vi svarer hurtigt på henvendelser.

Ja, vi kan også hjælpe dig med f.eks. regnskab og revision, lønadministration, interim opgaver. og meget andet. Det nemmeste er at kontakte os. Relatere udfordringen sig til regnskab og økonomi, så har vi helt sikkert en effektiv løsning.

Det er svært at sige, det nemmeste er at kontakte os, så vi kan sætte en pris baseret på dit behov. Du skulle nødig betale mere end nødvendigt.

Vi har en meget bred erfaring med både små og store virksomheder inden for stort set alle brancher. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig, uanset din situation.

Vi vil anbefale dig, at benytte vores interim hjælp. Her kan du få midlertidig hjælp, uanset om det blot er nogle få timer eller fuldtid i en længere periode.

Læs mere om interim her.