Regnskab og revision

Vil du ha' en pålidelig samarbejdspartner, der laver regnskab og revision korrekt til tiden?

Vi ved, at vi har et medansvar i, at dit regnskab er korrekt og færdig til tiden, også hvis det kræver en erklæring.

Vi er her for dig. 

Vi hjælper dig med dit regnskab samt revision

Vi kan hjælpe alle virksomheder uanset branche, størrelse og regnskabssystem.

Har du endnu ikke valgt et økonomi- og regnskabssystem, så kan vi sagtens vejlede dig, så du får det system, der bedst egner sig til netop din virksomhed.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med:

 • Dit årsregnskab, herunder resultatopgørelse, balance og noteoplysninger, som blandt andet skal bruges, hvis vi skal udarbejde en årsrapport med ledelsesberetning.
 • I forbindelse med dit regnskab kan vi også hjælpe med dit oplysningsskema (selvangivelse) og skat.
 • Det vil blandt andet også være ud fra dit regnskab, at vi kan give dig rådgivning omkring optimering af din virksomhed f.eks. ved at udregne relevante nøgletalsanalyser.
 • Har du brug for en revisorerklæring, så kan vi også hjælpe med det.

Vi kan også hjælpe dig med f.eks. bogføring, lønadministration og interim opgaver.

Outsource hele eller dele af din regnskabsproces til os.

Når vi håndtere dit regnskab, så står vi også til ansvar for, at alt er korrekt til tiden.

Vi er vores ansvar bevidst og arbejder hver dag på at gøre hverdagen nemmere for dig, så du kan bruge din tid på noget, der er sjovere.

Fordele ved at outsource regnskab og revision

Digitaliseringen har kun gjort det nemmere, billigere og mere attraktivt for mindre og mellemstore virksomheder at outsource deres regnskab.

Stort set alle virksomheder vil kunne drage fordel af at få varetaget regnskabet af professionelle – det giver bare mindre bøvl.

Hvad kan du forvente?

Nogle af de regnskabssystemer som vi er eksperter i

Sådan foregår det

REGNSKABSTEAM

REGNSKABSTEAM består af et hold specialister med forskellige kompetencer. Vi kan derfor hjælpe både små og mellemstore virksomheder indenfor alle brancher i hele Danmark.

Vi kommer gerne til dig, men kan også sagtens løse det hele online – vi kan hjælpe dig uanset regnskabssystem, branche, virksomhedsstørrelse samt opgavens omfang.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se nogle af de spørgsmål, vi ofte får. Har du et ubesvaret spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os.
Vi svarer hurtigt på henvendelser.

Det er ikke alle virksomheder, der behøver revision. Kontakt os, så kan vi fortælle dig, om du behøver det.

Vi tilbyder 4 typer af erklæringer:

 • Assistance til opstilling af regnskab
  Dette er en erklæring uden sikkerhed. Vi sørger for, at dit regnskab lever op til gældende lovgivningskrav. Vi laver ingen kontrol af oplysningerne i selve regnskabet.
 • Review
  Dette er en erklæring med begrænset sikkerhed. Vi laver kun yderligere kontrol af oplysninger, hvis der er anledning til det.
 • Udvidet gennemgang
  Dette er en erklæring med begrænset sikkerhed. For at opnå yderligere sikkerhed i forhold til review, så foretager vi en række supplerende handlinger.
 • Revision
  Dette er en erklæring med høj grad af sikkerhed. Revision er en uvildig gennemgang og kontrol af din virksomheds regnskab. Med revisionen udtaler vi os om, hvorvidt din virksomheds årsregnskab opfylder de lovmæssige krav, og om regnskabet giver et retvisende billede af din virksomheds soliditet, likviditet og indtjening.

Det er svært at svare på uden at kende dit behov. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vores løsninger og priser er typisk ret attraktive.

Det er op til dig, om vi kun skal lave regnskabet eller også stå for den daglige bogføring. Det er dog typisk den smarteste løsning at samle det hele hos os, da vi så ikke behøver at kontrollere din bogføring for fejl. Det sparer dig for nogle udgifter.